JellyPages.com

Sunday, January 3, 2010

~Utk perhatian cikgu, lecturer n kawan2 : I really Miss u All~

salam, nomie tulis nih pada jam 2.34 pagi hari ahad bersamaan 3 januari 2010.

tetibe lak rase mcm nak tulis pasal nih sebab tetibe tertengok gambar2 waktu sekolah yang ada dalam album facebook zara.
pastu leh rasa sedih n rindu lak kat sume member n cikgu2...

SEKOLAH TADIKA KEMAS SKUDAI KIRI

mase tadika nih xla ingat sangat nama kawan2... maklumla mase tuh budak2 lagik.. nama yang nomie ingat bape orang jer
pun... antaranya suria, am (nomie minat kat die mase zaman tadika dulu sbb tuh ingat), fiza kadir (selalu pi umah die main anak patung same2.)

SEKOLAH KEBANGSAAN KAMPUNG MAJU JAYA

nomie masuk sekolah nih mase darjah 3 sebab nomie baru pindah kat situ n sblm tuh sekolah kat bandar baru uda..banyak
kenangan kat sekolah nih.. antaranya join pertandingan bola tampar peringkat zon, kutip derma utk wat pembedahan nomie (thanks sume yang menderma),
kenangan masa kelas malam yang dbuat utk exam UPSR, join kumpulan boria utk hari perpisahan dengan cikgu tahir, join kumpulan nasyid, n mcm2 lagik...
nomie ingat mase nih nomie pakai tudung da mcm nak tutup mata dah... pastu kenangan masa cikgu praktikal datang iaitu yang plaing xleh lupe cikgu power rangers yang hemsem tuh...ehehe.. ingat lagik setiap kali cikgu2 praktikal nak abih praktikal jer mesti kiteorang akan hantar buku utk cikgu2 tuh tulis biodata...hehe

yang paling xleh lupa, dapat berkenalan ngan kawan2 iaitu zarina, zamilah, fiza, farah, ayu, azlinda, zura yunos, siti noor azura, afdhal, syahman, acoi, matta, azliana, aslinda, mursyeeda, aishah, zamani, omar, anuar, nasir, saizal, ridwan
n ramai lagi...

cikgu2 yang pernah mengajar nomie kat skolah ni lak cikgu daud, cikgu zaiton, cikgu hasbullah, cikgu sitara, cikgu hisham, cikgu hashim, cikgu jaafar, cikgu subhagan n ramai lagik.

SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN KEMPAS

masuk sekolah menengah kempas nih masa tahun 1998.
Kenangan:
1. Bentuk kumpulan JAB pada 13/04/1998 bermula dengan 6 orang
2. Kumpulan JAB bertambah menjadi 10 org dan bayani keluar daripada kumpulan JAB (zilla, adlina, zura, wan, zamilah, zarina, zara, salizah, fiza dan maryam)
3. leh dikatakan 90% geng JAB adalah librarian
4. JAB selalu wat meeting kat library
5. Konflik dalam JAB
6. Karaoke di rumah adlina
7. jamuan tahunan JAB n bertukar hadiah
8. Join koir yang diketuai cikgu yeoh li ann
9. Masuk kuiz pengetahuan am..JAB pecah kepada beberapa kumpulan
10. Masuk pertandingan syair dengan fiza
11...sedih berpisah dengan cikgu mariam
12. masuk pertandingan tilawah alquran sebab teman mariam
13. kumpulan JAB jadik nur firdaus utk masuk pertandingan nasyid n dapat jadik johan (berebut jadik solo)
14. Buat novel tentang JAB tapi da taktau bukunyer kemana.
15. masuk team bola jaring wakil kelas dengan fiza.
16. pernah kne rotan sebab berlari kat koridor
17. masuk kelas kejuruteraan yang ada ramai geng giler2 n sporting
18. banyak kali menang kelas paling ceria sampai kne dikeluarkan daripada senarai sebab asik menang jer.
19. buat mural utk hari merdeka kat kelas n menang lagik..
20.mcm2 lagik n tak tertulis kat cni.

kawan2 masa sekolah kempas:
wan, baizura, zamilah, zarina, zara, mariam, fiza, adlina,salizah, usop, johari, fakrulradzi, farah, azlinda, oja, fadhli,huda, nurul huda, rohani, najwa, musliha,liza, wanie, yusri, aishah isa, aishah ismail, pei leng, kamal, mursyeeda, afdhal, acoi, n ramai lagik

cikgu2 masa sekolah kempas nih lak:
cikgu ghani, cikgu fauziah, cikgu rogayah, cikgu maizura, cikgu shida, cikgu arfizah, cikgu hatta, cikgu yeoh lee ann, cikgu shazril, cikgu usha rani, cikgu rahman, cikgu razana, cikgu ng, cikgu syazanawati, cikgu norsiah, cikgu faridah, cikgu mariam, dan lain2

SEKOLAH MENENGAH AMINUDDIN BAKI

mula masuk cni utk form 6.

Kenangan
1. duduk kat bilik wawasan selalu pasang cd n tgk tv sebab xdak cikgu mengajar
2. buat persembahan zapin kat hotel hyatt utk pembukaan dinner form 6
3. buat persembahan tarian utk jamuan librarian
4. pegi cameron highland
5. pegi tanjung resang
6. pi tempat yang ada 7 keajaiban dunia tuh kat jb (xingat la nama nyer) ngan cikgu lin n geng2 ajk library.
7. setiap kali kelas geog cabut pi library ngan member sampai kne tangkap ngan cikgu aziz.
8. joget ngan sya kat dalam kelas.
9. n mcm2 lagik

kwn2:
sya, niza, azie, fitriyanti, shazra, kak yan, salizah, sharul, nyot, arif, mathe, gek, fadli khamis, fadhli, musliha, janipah, ridwan, azam, syakirin, pejal, azlinda, vara, tamil, n ramai lagik.

cikgu2:
cikgu elango, cikgu aziz, cikgu hashimah, cikgu ann jacqueline, cikgu jamaliah, cikgu manja, cikgu norzila(cikgu disiplin), n ramai lagik.

UNIVERSITI SAINS MALAYSIA (DEGREE)

kenangan
1. rajin merayap dengan geng2 nurul (air terjun, tesco, round penang, teluk tempoyak n mcm2 tempat lg)
2. rajin merayap ngan tijah n 5rus n azie (bukit bendera, kek lok si, tmn rama2 dll)
3. praktikal kat JKM, kat belia n sukan.
4. dinner indah kembara
5. buat projek kat PDK kluang
6. dok kat umah tjah utk praktikal
7. jamuan penghargaan utk social work n wat chicken dance.
8. APASWE conference
9. pi langkawi ngan sume social work
10. pi sungai siput utk program motivasi yang kami anjurkan
11.lepak kat tasik
12. wat assignment prof amir same2 n bergilir2 tido..
13. pi ikut mpp ke unimap
14. konvokesyen kami semua
15.n byk lagik

kawan2
tjah, 5rus, azie, syima, ida, gee, ina, odi, ustat, en suaid, en abzuril, en. mat, hj mat, kak asmah, farah, ridwan, nurul, ummi, mahani, wan, salmi, cik sal, cik rai, akmal, yusmaizazila, ita, yusri, saleha, MJ, akma, yana, n semua dak social work n lain2.

Lecturer
Dr ismail, dr azlinda, dr zul, dr angeline, dr noriah, dr affendi, dr prema, dr reevany, dr ong beng kok, prof amir, dr zaini, dr sundra, dr intan dan lain2

UNIVERSITI SAINS MALAYSIA (MASTER)

kenangan
1. pi bukit merah
2. pi kuala sepetang.
3. round island
4 naik bas free ngan menic
5. masak2 kat bilik mase valentine day.
6. memeriahkan blok dengan suara kiter sume iaitu jerit dari bilik masing2 utk panggil.
7. beli komik n yana rajin pinjam...ehehe
8. kalau boring pi bilik jiran, kalau jiran boring datang bilik kiter.
9. skodeng orang n dengki orang yang diskodeng tuh ngan jirus air, amik gambar n mcm2 lagik
10. pi join program dengan PDK yang fatin ajak
11. praktikal kat spital penang
12. konvo yana n the geng
13. CSWE symposium jadik rappotouer dan lain2

kawan2
akma, yana, menic, fatin, ustat, ahadina, en abzuril, rauf, lin, min, nor

lecturer:
Dr ismail, dr azlinda, dr noriah, dr adi, dr angeline


FROM ME utk kawan2:
sori kalau ada nama yang tak tertulis sebab kadang2 xteringat waktu nak menulis nih.
i really miss u all
tatau ble leh jumpe korunk sume lagik

FROM ME UTK CIKGU N LECTURER:
miintak maaf jugak kalau ada nama yang tertinggal..huhuhu
thanks sebab banyak bagi tunjuk ajar pada nomie selama ni.
Doakan nomie/zilla dapat kije yang baik k pasnih...


kalau nak jumpe tuh contact2 la k... rindu sgt2 kat sume kawan2 n cikgu2...sampai tak terkata...mcm nak nangis pown ader gak nih...huhuhu

okla skang da pukul 3.53 pagi..so sampai sini jer k...

"kenangan dan jasa yang ditaburkan tidak mungkin dilupakan. love u alls"

salam.
Post a Comment