JellyPages.com

Sunday, August 17, 2008

~14 OGOS 2008 HARI BERSEJARAH BAGI AKU~~



Hi semua pembaca.... assalamualaikum...
skang nomie kembali menulis blog nih smule... tp da jarang ar sket pasal kat bilik cheq takdak tenet... susah sket la kalau cheq nak update cheq nyer blog nih selalu...
ape2 pon citer tentang nomie yang terbaru adalah hari konvokesyen nomie yang baru berlangsung ari tuh,.... 14 ogos 2008...
kat cni ader la beberapa gambar hari bersejarah dalam idup nomie tuh...hak ataih nun gambaq cheq bersalam ngan pro canselor cheq... mata bertentang mata tuh.... hehehe...cheq suka gambaq nih.....mase nih takut giler...cuak sume pon ader...takut tersalah buat atau xikut protokol n arahan yang sebetolnye utk mengambil skrol... tp seb bek semua berjalan dengan lancar... baju nomie pergh...lip lip lip lap...ekekeke...barulah meriah...

pas abih jer konvo tuh cheq pon tros mencari mak n abah cheq.... patung pooh tuh mak n abah nomie yg bagi kalau patung yg lagik satu tuh roomate nomie lak yang bagi... ble da lepas amik kat atas stage tuh kan rase macam terharu sangat2...gembira sangat dapat ijazah da skang...huhuhu
nak air ker???? hehehe... nih mase second day n mase nak pi amik gambo studio ngan member2... tetibe haus lak.... jemput minum....haaa.... yang nih adalah geng2 dak social work usm ... tp xsepenuhnya la...separuh jer...yg len xdapat datang untuk amik gambo pasal bz ngan kije masing2...dari kiri ayu, rafieh,nomie,ina,yusri,farah,odi,shima,tijah,azie,diana n akma...
nih lak gambo sblm masuk studio..kiteorang nih mane2 pon leh jek amik gambo... ske2 ati jer...ekekeke...dari kiri nomi, nurul,ummi,salmi,wani,cik sal, a-re, wan n mahani... nih gambaq nomie ngan dak2 3p n ansos...gabungan 3p, ansos n social work...cayalah, ader pelbagai major.... sume layan satu kepala... lepas posing kat studio kenelah posing kat tempat2 lain gak kat usm nih...wat kenangan...





ini lah saat2 yang nomie nak berkongsi ngan korunk.... sronok da grads..... so korunk yg belum abih study tuh blajaq bebetui naaaa.... cakap utk diri sendirik gak nih...study xabih lagik nih....huhuhu... chaiyok nomieeeeeee.....








Post a Comment