JellyPages.com

Sunday, June 7, 2009

~KaLa MaLaM TiBa~

da lame nomie xupdate blog kampungcekadak nih... maklumla bz ngan praktikal n research.... jadik kalau balik kije jer mesti xsempat nak update n wat ape2... mest terus tido sebab penat yang amat...huhuhu...

jadik nih tengah ader mase so, nomie nak bercerita ler sikit pengalaman nomie tinggal sengsorang nih....

hari sabtu n ahad nomie dok sensorang jer kat dalam bilik... pasal rumet takdak...jiran2 sume da abih study.... nomie xbalik sebab wat praktikal kat sini.....

nak dijadikan cerita pada malam ahad iaitu semalam, nomie dalam keadaan kecuakkan yang teramat dok sensorang jer kat cni pasal kat blog nih sume da balik kecuali beberapa owang yang tak penah nampak batang idung sepanjang nomie kat cni...just dengar kekadang owang bebual n ape2 la.....

so, nomie dok kat bilik nih slalu la dok dengar orang macam mandi kat toilet luar bilik nomie nih.... sedangkan kat wing area bilik nomie nih nomie sowang jer yang duduk.... cuak gak... tengah2 malam pown dok dengar gak macam owang mandi.... nak pi tengok tapi takut lak.... tetibe ntah ape2 jer yang ade... wat naya jer... jadik nomie dalam keadaan kegelapan bilik meneruskan usaha untuk tido la....

so, ble da pagi... nomie wat kije macam bese n tetibe dok dengar lagik macam owang mandi kat toilet... jadik hari da siang, so berani kan diri pi tengok la....

korunk nak tau tak sebenarnyer aper bende..... tangki air melimpah ler.... wat cuak jer memalam tau.... skang still sensorang lagik, tapi kalau dengar toilet bunyik air lagik da tak heran ler....hehehe....

itu saje utk kali nih... daaaaaaaaaa....


3 comments:

BISNESTEVICO said...

Assalamualaikum blogger hebat, saya memberi satu peluang terhebat tahun 2009 ini!

Anda adalah perintis awal! Fikirkan rangkaian jaringan anda dalam tempoh 2 tahun akan datang! Hanya dengan 2 kaki infiniti..Potensi side income sehingga 4 angka sehari!
Telah terbukti biasanya orang yang berjaya dalam bisnes networking kerana dia mendapat peluang lebih awal dari kita..Kini giliran anda dapat PELUANG AWAL!!

BUKAN ORANG YANG TERLALU PINTAR,HEBAT ATAU KUAT YANG AKAN BERJAYA..TETAPI SIAPA YANG CEPAT SAMBAR PELUANG!!

KEPADA SESIAPA YANG INGINKAN KEJAYAAN,TAK USAH ANDA FIKIR LAGI, TUNGGU LAGI, MULAKAN LANGKAH KEJAYAAN ANDA DENGAN BERGABUNG BERSAMA KAMI.

"Langkah Pertama Itu Pengharapan, Sedangkan Yang Tidak Melangkah Langsung, TIDAK ADA Harapan. Jom Mulakan Langkah Pertama Anda Sekarang"

Ok ayuh lawati blog saya....!!!

Katakan anda tak minat, passkan peluang baik ni kpd ibu,bapa,Abang,kakak,pakwe,pakcik, sdra-mara yg minat bisnes tu, yg ada impian jadi jutawan 2,3 tahun dari skrg...

Produk TERLARIS STEVICO:
1. CHOLEST CONTROL FIBRE-MENGURANGKAN paras kolestrol dalam darah, secara tak lansung mengubati DARAH TINGGI, JANTUNG dan MENGAWAL BERAT BADAN.

2.Untuk yg sukakan kulit jadi cantik dan lembut EKTRAK TOMATO MERAH BRAZIL- 1 sachet bersamaan 28 biji epal...sangat BAIK utk KULIT.

LAYARI BLOG SAYA YA....

fazrin2211 said...

hantu yg limpahkan air tu, ayokkk

nomie said...

xdak maknenyer....ahaks....