JellyPages.com

Monday, July 6, 2009

~KeNaNgAn PrAktIkAl~

nomie nak letakkan gambo2 kenangan nomie wat praktikal kat jabatan kerja sosial perubatan hospital pulau pinang... banyak perkara menarik yang berlaku kat situ and menjadi kenangan manis utk saya dan praktikal yang paling best dan paling banyak perkara yang saya belajar... jadik nomie letak la gambo2 nomie last day praktikal kat jabatan nih....

gambaq kat bawah nih, gambaq nomie ngan ketua jabatan nih, Pn Lim merangkap bos dalam jabatan kerja sosial perubatan nih.


gambaq nih plak, gambaq nomie ngan cik faridah, awek gilers2 kat pjbt... tp kekadang seyes especially ble kije.....banyak bantu nomie kat pejabat.



gambaq yg bawah nih mase nomie praktikal yang pertama iaitu kat tempat yang same gak.... gambaq nih mase kak suzie ader lg kat jabatan nih... dari kiri kak suzie, kak shira, faridah n yg dok tuh nomie...hehe...
gambaq nih plak mase nomie praktikal ke 2 di tempat yang same n last day.. nomie bergambo ngan kak yasmin (staff nurse) ngan kak shira, pegawai kat jabatan tempat nomie praktikal. kak shira yang sgt comel n kak yasmin yang cun ehehe..
dari kiri kak yasmin, pastuh kat sbelah kanan plak kak fiza daripada ID clinic.... sume sporting..... n happening...kak fiza yang sangat bersifat keibuan...huhu
gambaq kat bawah nih plak, nomie bergamba dengan pegawai dan ppk daripada jabatan kaunseling, dari kiri pn aina, nomie, ms Chew, dan kak jan......
tgk gambo nih jgn gosip k...ehehehe, nih pegawai lelaki kat jabatan kerja sosial perubatan ngan ppk jabatan kami, dari kiri en azhar yang sangat pemurah, nomie n en lizam. pegawai lagik sowang xdak mase nomie last day nih iaitu en. shabir... xdak sebab cuti sakit...huhu

nih nomie kenalkan, kak asma, kerani baru yang mengganti kak suzie......
gambaq yg nih lak, nomie ngan student2 praktikal kat jabatan yang sama tapi daripada universiti yang lain dan mengambil kos yang sama iaitu kerja sosial....

gambaq yang first nih dengan student daripada UUM dan baru jer praktikal sebulan kat c2.....
yang nih plak suren, student praktikal daripada UMS... satu2 nya hero hindustan kami...ehehe... die masuk praktikal same ngan nomie mase praktikal ke 2 tp die awal sket.....hehe

nih lak gambo tugasan nomie yang terakhir untuk last day nomie praktikal kat c2 iaitu untuk membentangkan proposal research nomie n bentangkan laporan demografi ibu tanpa nikah yang didaftarkan di jabatan kerja sosial perubatan, hospital pulau pinang kepada semua pegawai jabatan kerja sosial perubatan, hospital pulau pinang.
dan gambaq makanan yg banyak kat bawah nih adalah majlis yang dibuat khas oleh ketua jabatan kerja sosial perubatan sebagai majlis perpisahan antara nomie dengan jabatan tersebut... gambaq yang first adalah majlis perpisahan masa praktikal kedua iaitu makan nasik tomato...
gambaq kedua plak majlis perpisahan masa praktikal yang first, kami makan domino pizza...ehehe...jgn jeles...

lastly, nomie sedey gle mase nak tinggalkan jabatan nih, staf kat c2 sume pesan suh datang lagik n jgn lupe diorang... nangis mmg la xleh nak dikate... asal da kamcing gle ngan diorang sume... bukan daripada jabatan tuh jer, tp kamcing ngan staf n pegawai daripada jabatan2 lain gak....

thanks to all sebab banyak bantu n mengajar nomie mase nomie praktikal kat c2... kenangan ngan kamu sume mmg xleh dilupekan....huhuhu... luv u all....



Post a Comment