JellyPages.com

Friday, July 3, 2009

~Me AnD OnLy Me~

salam allz,

nih nomie nak share gamba2 nomie sejak nomie first year utk degree kat usm sampai la skang nomie da nak abih master kat usm.....

firstly kat bawah nih gambo nomie mase nomie first year kat usm n mase nih nomie mmg gle melaram walau pi kelas...ehehehe, skang pi kelas pown just pakai jeans n shirt jer... da malas nak melaram tapi kekadang tuh melaram la gak...hehehe...

yang kat bawah nih plak gambo nomie mase third year kat usm, first semester... mase nih dok sakan bergambaw gune webcam pinjam..ajakakakakak..... n tgh gle mengedit gambo...siap wat bisnes wat kad lagik...hehehehe
ok, yg bawah nih plak mase nomie third year kat usm n last semester.... nih mase nomie pi dinner desasiswa dengan member2.... tema pakaian tradisional......
ok, yang nih gambo nomie mase dok kat umah, da abih blaja tunggu nak sambung master lak....dok umah mcm xder kije jer dok men mekap2...... saje mengeksperimen muke sendiri dengan pelbagai cara mekap.....hehehe
gambaq family nih diambil mase hari raye thn lepas,,... mase nih nomie da sambung master dah n mase nih baru first semester kalau xsilap......
n gambo yang nih plak mase second semester kat usm untuk pengajian sarjana kerja sosial. mase nih nomie ngan kengkawan pi ke kedah dengan menaiki keta unser yang disewa semata-mata untuk sopping kat kedah...sbb member kate mase nih kat kedah tengah sale.....hehe
awek bertudung biru nih plak mase nomie pi dinner school social science mase second semester..tema mase nih masquerade...sakan pakai topeng.... baju yang nomie pakai pown nomie wat supaya napak grand sket...hehehe... tp kat sini gambo xnampak baju laks.....
dan gambar2 kat bawah nih plak adalah gambar nomie yang paling latest sekali sebelum nomie meninggalkan bilik nomie dan berpindah ke bilik sebelah....



so, ader perubahan yang boleh dilihat atau xder tatau ler..... anda yang menentukannya..ehehehe....

so, just nak tunjuk tuh jer...tgh takde kije nih smentara nak tunggu cousin datang amik utk bawak pi ipoh.....

so, byeeee..... salam

Post a Comment