JellyPages.com

Friday, July 10, 2009

~PeRtAnDiNgAn MoDeL WaNiTa BeRtUdUnG~

wah menarik nih.... pertandingan nih bukan nomie yang anjurkan tapi nomie amik daripada blog cik sarah al-idrus.... nih nomie pastekan skali syarat2 penyertaan die n cara nak sertainye....... nomie copy bulat2 daripada blog cik sarah nih....



CARANYA BAGAIMANA???

  1. just send me gambar kamu bertudung yang fesyen-fesyen ke,selendang ke,tudung ekin ke,tudung bawal ke.
  2. yang paling penting tudung dilabuhkan menutup dada(bukan semestinya kena pakai tudung labuh) tapi tudung yg dipakai(selendang,tudung ekin etc etc) mesti tutup dada anda ok???
  3. Tiada tema dikenakan,tapi kalau anda nak buat tema sendiri nyatakan ok kat dalam emel.
  4. Nama pertandingan ni adalah “ model wanita bertudung ”
  5. Send gambar kat my email ssarahfadzil(at)gmail.coM
  6. Pertandingan terbuka sehingga saya mengumumkan pertandingan telah tamat tempoh.
  7. Gambar pemenang-pemenang akan disiarkan kat blog ni ok?setuju? bolehla gambar tu menjadi contoh pada muslimah yang lain pulak kan?
  8. pertandingan dibuka kepada bloggers yang remaja perempuan,mak dara semua pun boleh.hehe
SYARAT-SYARATNYA?

• Anda perlu copy html banner pertandingan ni dan paste kan dekat blog anda.
• Anda perlu link kat blog ini dan letak di dalam blog list anda(hahaha)
• Emelkan biodata anda termasuk nama penuh,alamat lengkap dan no. telefon,url blog anda sekali ok!!?
• Hadiah pemenang akan dipos ke alamat yang diberikan

HADIAH ADALAH KOLEKSI dari koleksi Sarah okie dokie?


Syarat yang mudah bukan? Kegagalan mematuhi peraturan ni akan menyebabkan anda disqualified secara automatiknya.
Okey,apa lagi,hantar la ke emel saya sekarang juga!!!
nomie pown nak cube naseb gak nih... tp nak anto gambo yg ner ek??? banyak sgt la...huhuhu... just saje suka2 jer join.... tgh xder kije nih ape22 pown buat jer la.... ehehehe...
Post a Comment