JellyPages.com

Tuesday, January 19, 2010

~Budak usia 2 bulan pandai bace komik????~

Salam,
Korunk pcaye tak citer nih... btol tau budak nih mase nih baru usia die 2 bulan... da pandai da bace buku komik... nomie ader bukti tau....nama budak nih nurul umairah haziqah binti amir hamzah...

Tak caye gak ker? ok, xpe, tgk ar bukti die kat bawah nih ader gambo die.....


Kan btol kan, nomie da ckp da nomie ader bukti.... hehehe...tengok die punyer tenung komik tuh mcm da leh bace jer kan....tapi dak nih memang suke tenung ape2 lame2.... syumel, geram ngan dak nih...Buku yg ditenung lak buku lawak kampus kepunyaan mama ngah die lak tuh...nak jadik cam mama ngah die latuh ske bace komik...ehehe...


Sukenyer mama ngah tengok die pakai topi yang mama ngah blikan...walaupun mama ngah xdpt tengok die pakai satu set baju ngan topi yang mama ngah blikan, at least dpt tengok die pakai topi jer pown ok la kan.....



Gambaq nih lak, gambaq pembulian kanak2 yang juga dilakukan oleh mama ngah die...jahat tol mama ngah die nih.... tp syumel kan... sukenyerrrrrrrrrr...

Ok, umairah, tunggu mama ngah balik tau...xlamer jer lagik mama ngah nak balik...xsabar nak jumpe umairah....

wait for me umairah..... luv u n miss u....huhuhuhu... rindu nak bebual ngan umairah...

Post a Comment