JellyPages.com

Tuesday, January 26, 2010

~Kembali ke JB semula, Selamat tinggal USM~

salam,

nih post sedey k...so, korunk kne tekan butang sedey yer supaye korunk btukar kpd mode sedey... baru boley feel dok bace post nih...

firstly, nak bgtau korunk nomie akan balik jb maybe dalam ujung minggu nih... n yg pasti minggu depan mmg da kat jb sbb sewa bilik hanya sampai ujung bulan nih jer... so, memang da kne kuar dari bilik ni...

then, yg pasti jugak, bile nomie balik jb, nomie terputus segala bekalan internet n xdpt nak men tenet lagik... so, xmen la fb, blogging, downloading n sbgnyer... melainkan nomie pasang tenet kat umah...same2 la kiter berdoa yer supaye nomie pasang tenet...huhuh..

kenapa slmt tinggal USM?
sbb kalau xder aper2 masalah pasal my thesis, maybe i will graduate this august...doakan nomie k....n nomie akan dtg USM smule pada bulan april utk amik result n dapatkan surat drpd senat yg menyatakan nomie dah tamat belajar untuk start kije kat UUM.. dtg pown skejap jer n xsempat nak men tenet pown... n then dtg usm utk konvo jer..

Thanks,
utk semua lecturer yg telah memberikan sy ilmu tentang social work yg pd asalnya sy xtahu n xder minat menjadi sgt minat dan sgt teruja dgn kerjaya sebagai social worker.
utk kwn2 jugak yg sentiasa ada disisi membantu nomie bila ada masalah, kesukaran dan apa2 sahaja yg berlaku n sentiasa menjadi penghibur dan pemujuk n sebagainya dikala duka dan lain2..

untuk member2 yg nak wat reunion smk kempas tuh, korunk ader number aku kan, so ape2 update bgtau aku kat hp k sbb aku xmen tenet ble balik jb...

kengkawan fb: korunk mmg best... n nomie baru jer nak berjejak kasih ngan sume member skolah dulu, da xdpt nak men tenet lak pasnih...huuhu...xpe, korunk ader number aku kan...

kengkawan syok.org: daripada korunk sume nomie dapat blajaq mcm2 n tambah kawan...blajaq ttg komputer, format laptop, donlos movie n sbgainya...so thanks sesangat... i will miss u olls..

kengkawan dari tempat praktikal: thanks sbb byk membantu n menyokong n sebagainya.....huhuh

pembaca blog: thanks sbb bace blog nomie yg xsebrape nih... huhhu..

Jasa anda semua xmungkin dilupekan...

ps: camner nk bawak balik brg nih sume...yg dalam gambar nih kotak2 sbelah kiri tuh nak pos... beg2 sbelah kanan tuh lak nak bawak balik jb nek bas....




Post a Comment