JellyPages.com

Tuesday, March 25, 2008

Social Worker @ Sungai Siput , Perak


nih projek yang dak2 social work wat kat kemas sungai siput perak,... program nih kiteorang anjurkan kat perak dengan kerjasama kemas.. kiteorang libatkan dak2 social work ngan dak2 skolah area perak...

memule kami merasa stress gak la disebabkan perkara2 tertentu mase ader kat sane.. tp lame2 kami semakin ok... aktiviti yang kami wat kat sane kebanyakkannye ceramah.. tp aktiviti yang paling best adalah aktiviti sukaneka... mas tuh mmg kami lepaskan tros stress kami... enjoy gler...

nih gambo2 kami mase ader kat sane....


mase nih kami baru nak men sukaneka... sbelum sukaneka kene posing dulu... bese ar kalo da giler bgambo takleh nak wat pape kan..heheh
nih plak bgambo kat masjid... ngan dak2 social work tahun 1, 2 & 3...pastuh tercampak lak dak2 3p kat situ...hehehe

mase nih paling best gak... kol 2 pagi nomie kejutkan dak2 nih sume n wat mlm burung antu...kebetulan sbelah kemas nih ader lak kubur kristian, lagik la dak2 nih sume takut... nomie antara orang yang menakutkan dak2 nih sume.. seronok la kenekan orang ...hehe

muke2 exco yang menghandle projek nih.... penat gler.... balik sume lepak...

sessi semua fasilitator kene perkenalkan diri...
games sukaneka yang paling best n meriah sekali....
peserta yang join kem motivasi yang kami anjurkan nih..
nih lak peserta dari usm....
kami geng budak sempoi...ekekeke

Post a Comment