JellyPages.com

Saturday, March 29, 2008

KeNaNgAn TeRiNdAh


ini kenangan yang xmungkin nomie lupekan sebelum nomie menamatkan pengajian kat usm nih.. mcm xsangka poster nomie nih leh dapat anugerah platinum and bukan saje platinum tp diamond iaitu yang terbaik dalam kalangan yang dapat platinum... poster nih berkaitan dengan tanggungjawab sosial korporat. nomie wat tentang ambank group n bahulu cafe.



nih la poster yang menyebabkan nomie dapat anugerah diamond tuh.. simple jer... ramai yang wat cantik2...poster nih gak yang nomie wat sampai nanges2 n tak tido malam pastuh sampai demam2.. tension tuh.. tp berbaloi...hehee


nih nomie ngan lagik sorg ahli kumpulan nomie, azie.. name kumpulan kami adalah kamikawanbaik...ehehehe.. kami yang dapat anugerah diamond platinum..




mase nih ketaq n gemuruh gler nak amik sijil pasai org ramai gler dlm sk4 tuh... bukan dak sk jer tp dak2 management pon ader.. 2 pusat pengajian ader dalam tuh... peluh sejuk kuar... senyum pon takot2..hehehe
mase nih kump nomie kene lak berucap... dah la tak ready aper2 teks.. men hentam jer la mase tuh... nak tau tak aper ucapan nomie... bg ucapan selamat jer malm tuh...hehehe... ucapan die camnih..
"as'kum n slmt mlm, alhamdulillah ,firstly kami ingin ucapkan tahniah kepada sume kerana kami tahu kamu semua dah berpenat lelah dalam membuat poster nih, ader yang tak tido malam dan sebagainya. oleh itu, tahniah kepada kamu sume. (pastuh nomie tarik nafas panjang n lepaskan saje jer depan mic...hehe, semua dok gelakkan nomie n tepuk tangan. sebenarnyer nak ilangkan nervous tp diorg ingatkan nomie melepaskan kepenatan dan lega lepas sume assignment tuh siap.. lecturer pon gelak..lupe ader mic kat depan, terlepaskan nafas kat situ lak...) an then, terima kasih kepada dr. reevany kerana memberikan kerjasama dalam melakukan projek ini, kepada ambank group dan bahulu cafe (walaupon diorg xder pon), kepada rakan2 yang banyak membantu especially cik raidah(roomate nomie, die dapat platinum gak..roomate same2 bekerjasama).. lastly, tahniah utk sume kerana berjaya menghasilkan poster2 yang cantik2 belake... azie, nak tambah lagik ker?"
azie pon tambah " xlupe jugak kepada semua yang terlibat dalam menjayakan projek ini."


itulah die ucapan kami...yang disediakan dalam keadaaan kelamkabut n dibuat pada mase tuh gak...

nomie ngan pemegang anugerah silver, ea n ummi...

kenangan ini bawak seribu kemanisan... sukenyerrrrrrrr..... tp yg xbestnyer, ble nomie lalu kat sume org bau minyak wangi semerbak pasal minyak wangi nomie tumpahhhhhhhhh...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... nih pon xleh lupe gak... nak bli lagik mahal, baru pakai sket.... huhuhuhu skang da tinggal botol jer...huhuhu...lastly tahniah pada sume kengkawan nomie...


that's all ok...daaaaa...as'kum
Post a Comment