JellyPages.com

Sunday, December 12, 2010

alhamdulillah~

dengan lafaz bismillah~...

YAHOOOOOO!!!!! kereta dah sampai.. hehehe... happy sangat.. tak terkate rase happynye.. nervous pun ade jugak, first time bawak kerete setelah mengalami trauma apabile dengan tak sengaje nye melanggar motor mamat rambut tegak memakai rantai besi.. huhuhu... tapi tu kes kat johor, ini sekarang dekat changloon.. so.. boleh survive kot!.. huhu..

first day je dah kene amik mak esah.. perempuan kampung dari tanjung malim. dah la bawak beg banyak. gigih angkut sorang2. hish.. nasib baik la die kuat walaupun gembeng.. huhuhu.. kire die la penumpang pertame nomie. family yang lain plak, insyaALLAH ade peluang jugak naik jumaat nI.

jumaat ni nak g sungai petani plak.. ade majlis perkahwinan sepupu.. anak mak nik yang sulung. dah lame tak jumpe family belah sane.. n takde pengalaman pun drive jauh2.. walaupun mak esah ade kat sblah, die bukan boleh harap. mesti die mbebel sepanjang jalan, terkumat kamit mulut membace segale ayat2 yang die tau.. nape ntah die tu.. huhu..

ape pun.. diharapkan perjalanan ke sungai petani nnt selamat dan lancar saje hendaknye.. Aminnnnn~~~~~



yang gigih menaip: MAK ESAH.

Post a Comment