JellyPages.com

Tuesday, November 10, 2009

PERLU KERRRRRRR????

Salam allz...

nih cik nomie nak tanyer perlu ker korunk mengekspreskan aper yang korunk nak sampaikan melalui tshirt yang korunk pakai. perlu ke sume tuh.. kalau tulisan yang biasa tuh ok la, nih tshirt yang ada mesej2 yang mengarut n xsesuai jer digunekan...

bukannyer aper, cik nomie nak meluahkan rasa hati yang tidak bersetuju dengan orang-orang specially dak2 yang memakai baju dengan tulisan-tulisan yang bertujuan untuk memberitahu semua orang yang tengok die melalui baju yang diorang pakai....

kalau kat hollywood bende nih menjadi salah satu jenayah fesyen and ada kat tangga keberapa pon tak ingat la cik nomie nih..

antara tulisan yang pernah cik nomie terbaca pada tshirt2 yang diorang pakai nih macam "AKU MAU COUPLE" yang cik nomie nampak dengan adik cik nomie dipakai oleh seorang awek. ayat first yang kuar daripada mulut cik nomie n adik cik nomie adalah "terdesak sangat ke aper dak nih", "desperate sgt ker?". kalau cik nomie la, xmo la pakai mcm tuh, wat malu jer... mak abah pon bising xabih nant..haha..

lagik satu yang cik nomie nampak orang pakai ada bertulis "APER TENGOK2, KALAU NAK CAKAP LA"... perlu ke sume nih bak kate kawan cik nomie.... of kos la orang tengok sebab nak bace tulisan kat baju korunk tuh.... banyak lagik la mesej2 yang disampaikan melalui tshirt n dipakai sekarang nih.... macam2 ader...

korunk tau tak bile orang bace bende tuh kat baju korunk, orang akan pk yang bukan2... nih bukan berdasarkan aper yang cik nomie rase jer la...ramai gak yang cakap camtu...

nih cik nomie nak berpesan sket, aper yang korunk pakai tuh melambangkan diri korunk k n orang akan pk berdasarkan aper yang korunk tunjukkan pada tshirt yang korunk pakai n bertulisan tuh. walaupun korunk tak mcm aper yang korunk tunjukkan pada tshirt bermesej yang korunk pakai tuh, orang tetap akan pk berdasarkan tshirt tuh tentang korunk... so, pikiaq la dulu sebelum korunk nak pakai or beli yer.... daaa....
Post a Comment