JellyPages.com

Saturday, April 11, 2009

ExAm! StReSs! ExAm! StReSs!



skang adalah minggu yang amat mendebarkan bagi student2 usm... sebab skang da masuk minggu exam iaitu final exam bagi kami.... ni adalah time2 student akan mendapatkan doktor dan klinik2 untuk mendapatkan khidmat daripada mereka sebaba time2 nih lah diorang sume akan sakitlah n macam2 lagik...

pastuh mase2 nih la akan kuar banyak citer2 antu yang mungkin sebenarnye adalah disebabkan mereka sume xtido malam dan berlaku halusinasi sebab ngantuk yang teramat sangat iaitu ngantuk tahap dewa... sampai telekung ke towel ke pon nampak mcm something jer ble da dok study memalam n dalam gelap... dah tuh plak tgh lalok kengantukan plak tuh...heheh..



stress sampai jadik camnih....ehehehe

nomie skang nih masih xdpt ilham utk study lagik sbenornyer...ble la agaknye nak dapat ilham tuh...senin nih da start exam...slase pon ader exam lagik...huhuhu... mest pecah kepala nant...

so, pesanan dari cik nomie pada sume yg nak menghadapi exam dan jugak utk diri sendiri, study smart bukan study hard k... study hard boleh mendatangkan kemudaratan pada diri sendiri... so, jgn paksa diri... take time utk berehat n rehatkan otak sementara..jgn dok mengadap 24hour... bleh jadik giler nant...hehe...

selamat exam n do your best... selamat maju jaya....
Post a Comment