JellyPages.com

Tuesday, December 29, 2009

~The Most Annoying Text Messages~

salam sume pembaca blog cik nomie...

topik ari nih the most annoying text messages... korunk nak tau pasai aper cik nomie wat post pasal nih...

1. slalu sgt dapat sms nih
2. mesej yang bakal merosakkan akhlak budak2.
3. mesej nih jugak orang len ader dapat.


kalau korunk nak tau mesej aper... mcm nih bunyik mesejnyer

"Hi, Saya Amelia, nak Nikmat Koleksi Video Peribadiku Yang Cukup Hebat dan Panas dalam handset ku! Sila Htr msg YA ke 01343099xx. Warning! Utk Umur 18 ke atas"

ble dapat mesej nih rase mcm nak reply la tp bulan reply "Ya" tapi nak reply la ceramah agama ker, khutbah jumaat ker, rasa macam nak hamun pown ader gak...

Of course la kalau mesej camni, kiter akan pk video aper lagik kan... dah tentu2 la video orang miskin yang xdak baju tu... so, kalau la budak2 yang dapat mesej nih n teringin lak nak nengok n reply "Ya" ape akan jadi...kalau la budak tuh jenis xterikut xper gak, kalau budak tuh
nak cuba, xke naya dibuatnya. tengok jer da dapat saham... kalau wat lagik la saham berganda2... tak pernah la cik nomie reply "Ya" utk tau aper yg diorng akan bg...buang masa jer...

cik nomie pasti nih mesti daripada mana2 sindiket....wah sindiket nih..A.hehe... yang buat bende nih... buat2 la bertobat yer....kalau owang melayu yang wat, ingat la dosa n balasan yang korunk akan terima kalau btol sangkaan nomie terhadap video yang korunk nak share tuh... bgitu jugak kalau orang perseorangan yang btol2 nak share video panas dorg tuh...


Sekian, assalamualaikum.....
Post a Comment