JellyPages.com

Friday, April 18, 2008

~WaHaI SaHaBaTkU~ part 1




assalamualaikum sahabat-sahabatku di usm semua...

sbenarnye nomie kat sini nak mengimbas kembali kena
ngan nomie bersama-sama dengan rakan-rakan nomie di USM iaitu nurul, ummi, mahani, a are, wan, cik sal, salmi, akmal, wani dan lain2...

mase memule masuk usm nih nomie rase terpinge2 pasal takde kawan sampaila nomie berjumpe dengan sahabat pertama nomie kat usm iaitu nurul, ummie n mahani... ingat lagik kenangan ble kiter bukak pose same2 kat usm, mase nomie wat mkn2 kat bilik mase ari raye aji yg korunk xbalek dulu... kenangan mekapkan mahani n ummi... pastu mase kiter bgambo kat tasik ramai2 mase thn satu... sero
nok sangat mase tuh... n sampai skang kiter masih lagik berkawan n nomie arap kiter akan kekal berkawan walaupon da xtinggal kat usm lagik...

lagik kenangan yang xleh dilupakan adalah mase kiter wat assignment mase thn satu dulu, mcm ekonomi, politik n ansos... sampai xtido malam dibuatnyer especially ekonomi... mest nomie akan teringat2 balik kenangan mase tuh nant,.. byk kenangan kiter ada m
ase kat usm nih n yang paling best mase kiter kuar pi bukit hijau n mase kiter round island pada 16hb ari tuh... enjoy sgt ngan korunk..

skang tibe mase utk kiter berpisah... sbenarnye bagi nomie kalau boleh xmo bpisah ngan korunk, kalau boleh mcm nak lambatkan lagik time kat usm nih ngan korunk.. pasal ble da kuar lagi bape ari nih belum tentu kita dapat berjumpe semula sume.. kalau leh jumpe pon mest kurang orang... jadik saat2 kiter same2 kat usm tuh da xsa
me lagik... selain tuh maybe lepas nih ader yg akan kawen n ble da kawen pergaulan pon akan mule dibataskan... makin ssh la kiter nak jumpe...

lepas sorang, sorang tinggalkan nomie kat usm nih yang balik paling last skali antara kiter sume...memule cik sal tinggalkan kiter, nomie mmg jenis yang cepat sedey ble berpisah ngan member... pasal kiter da rapat sgt. tambah2 lak ble org len nangis dulu... mmg xleh nak tahan... pastu ble polok2 sambil mintak ampun sume... mmg sedey gler
ar... nih tulis pon nanges2...

pastuh akmal lak balik, pastuh a are lak balik... nomie n yg len yang blm balik nih anto diorg diiringi dengan air mata.. pastuh baru td wan lak yg balik... lagik xleh thn nanges.. walaupon baru jer kenal wan tp nomie rase sronok bkawan ngan die.. tuh yg wat nomie sedey lagik tuh...

pasnih nak bersedia utk ditinggalkan oleh kawan yng memule nomie kenal kat usm lak iaitu nurul, ummie n mahani... mmg xkan dapat thn airmata nant... pasal kenangan ngan korunk mmg banyak sangat... korunk kawan yang baik walaupon mempunyai pelbagai karenah masing2 tp korunk sangat best... gelagat n karenah tuh yg menghiburkan kiter...

pesanan nomie utk korunk, please jgn lupekan persahabatan kiter nih walau berjauhan.. nomie sayang korunk da mcm adik bradik sendiri... mungkin lepas nih kiter da susah nak bjumpe pasal masing2 duduk jauh.. tp jangan lupa sms atau kol n kalau da turun jb tuh jgn lupe bgtau nomie n kiter jumpe k... tinggal bape ari jer nih korunk nak tinggalkan nomie... adeh sedey tak terhingga nih....lastly, sorry for ev
erything, nih bukan penamatan persahabatan kiter tetapi bermulanya ujian persahabatan kiter ujian kiter terhadap maksud persahabatan...

sampai jumpe lagik lain kali... i love u all.. terima kasih kerana menjadi sahabat yang baik kepada nomie....wassalam
Post a Comment