JellyPages.com

Monday, August 17, 2009

~KeNaNgAn KoNvO KaWaN N MeKaP~

salam allz,
kali nih nomie nak cerita plak tentang hari konvokesyen kawan2 nomie kat usm iaitu yana, menic, lin, nor n min. kat bawah nih ader gambar2 diorang yang nomie dapat attach kat cni... kalau nak letak sume gambar xleh la kan...gambar yang terpilih jer.... kalau korunk nak tau, nomie yang mekap diorang utk konvo diorg nih. nomie x profesional dalam mekap2 org nih. just cube sendiri jer... kalau korunk yana, menic, lin n nor xberpuas hati sori la yer....huhuhu...

gambar bawah nih mase first day bersamaan 12hb ogos 2009 konvo untuk dak2 PHD ngan Master... kawan nomie yang konvo mase nih ialah menic n yana. diorang da dapat master diorang da...bestnyer.... nomie lambat lagik....

kat bawah nih gambar nomie ngan menic. mekap da hilang sket sebab kiteorang lupe lak nak amik gambar lepas mekap tuh... so, ader gambar selepas konvo jer... Menic pemegang ijazah sarjana pengurusan projek.
bawah nih plak gambar yana yang jugak nomie mekapkan n gambar diambil selepas diorang da kuar dari dewan konvo..... yana merupakan graduan yang memegang ijazah sarjana pengurusan ekonomi.
nomie selitkan gak gambar2 diorang posing2 kegembiraan selepas berjaya menamatkan pelajaran diorang....


kat bawah nih gambar gabungan dua family yang datang untuk meraikan kejayaan diorang iaitu family yana n menic... family yang sangat sporting....
gambar aweks kat bawah nih plak dimekapkan pada hari sabtu lepas bersamaan 15hb ogos untuk majlis konvokesyen diorang plak. sebelah kiri nor n sebelah kanan adalah lin.
mase nih raptai untuk majlis konvokesyen lin n nor... kami datang skali sebab xder kije dok kat bilik n sekaligus shopping kat tapak konvo n teman diorang.
ok, gambar bawah nih adalah gambar nor selepas dimekapkan. hanya nor nyer gambar jer yang ader amik selepas mekap.... yang len xdak lak...huhuhu... nor adalah pemegang ijazah sarjana muda pendidikan (matematik).
yang nih plak gambar lin. gambar da lepas majlis konvokesyen, n da kepenatan round kat tapak konvo....huhuhu... lin adalah pemegang ijazah sarjana muda pendidikan (pra sekolah)... bakal cikgu tadika nih....
Nih antara gambar lin n nor sebelum majlis la ngan eila n nomie...
bawah nih sume gambar2 posing selepas majlis konvokesyen lin n nor... menic n yana siap bawak jubah diorang skali untuk bgamba skali lagik dengan diorang sume...
awek chinese yang ader tuh namenyer chai peng kalau xsilap eja la....kalau silap eja sowi bebanyak...hehehe...mase nih nomie jadik juru kamera diorang.... seronok jer tgk diorang da konvo....





gambaq kat bawah nih plak gambaq2 aweks pink mase nak pulangkan jubah diorang n amik skrol n gambar diorang yang dah siap. gambar diambil di IPS...




best tgk korunk sume seronok.... semoga korunk sume cepat dapat kije n dapat kije yang baik k.... jgn lupekan aku plak tau... nant aku konvo korunk mest datang tau..... pas korunk balik kan, aku kembali sorang2 n kebosanan....sedey gler da xbising2...

perkara yang xleh lupe mase masing2 pakai masker untuk konvo. pastuh sume kene amik giliran bangun awal untuk dimekapkan....ehehe... pastuh pi shopping baju, kasut n mcam2 lagik.... family korunk pown best....

jgn lupe doakan aku bjaye menamatkan pengajian aku on time n dapat hasilkan tesis yang baik k... luv u olls....

Post a Comment