JellyPages.com

Wednesday, December 31, 2008

HoBi BaRu Ku... KoMiK..






assalamualaikum dan selamat sejahtera sume pembaca.... dah lame nomie xupdate kampung cekadak nih... skang barulah nak update pasal kat bilik da dapat internet n ia akan memudahkan lagik nomie untuk update kampung cekadak nih... nih nomie nak cerita hobi baru nomie iaitu bace komik... tp nomie bukan bace komik yang gaduh-gaduh...but more to love story coz nomie ske lomantik2 nih... baru leh berangan,... komik-komik yang nomie bace sume daripada keluaran gempak starz...





wat mase nih nomie da collect lebih kurang 26 buah komik keluaran gempak starz... antaranya aspirasi cinta, juice, under 18 n macam-macam lagik... kisahnyer camnih...nomie slalu pi kat seven eleven n slalu nampak komik yang macam best jer ader jual kat sini... nomie tengok komik tuh macam best jer dengan cara tengok cover die... org kate judge a book by its cover...hehehe saje jer ubah2 pepatah... cover die comel jer n menarik perhatian...so nomie beli la satu jer dulu...takut2 kalau xbest nant rugi plak beli.... tapi ble da bace kan... best gler n telah menyebabkan nomie beli lebih banyak n skali beli tuh nomie beli sampai 3 buah komik...


komik yang nomie beli nih xsambung2 jadik lagi best la nak bace...kalau sambung2 macam dragon ball ker naruto ker ssh sket pasal kene ikut terus.... sampai la skang nomie da collect sampai 26 buah... nomie skang tunggu die kuarkan yang baru jer tau.... hehehe.... kalau 3 buah komik tuh nomie bleh abihkan dalam satu malam jer...dahsyat kan... kat atas nih ader nomie letakkan gambar2 komik yang nomie da beli... harga komik2 nih sebuah hanya rm6.50 jer n ader yang rm7.50... bleh carik kat seven eleven la yang nomie tau.... kalau rase mcm nak bli baik beli jer...xrugi...hehehe...buat peminat komik jiwang ar....




Post a Comment