JellyPages.com

Wednesday, February 27, 2008

~Just For Fun~

Bahaya guna Digi Kajian baru-baru
menunjukkan Digi (016 atau 014) tidak
selamat digunakan. Apabila anda guna
line Digi dan rakamkan dalam camera,
dan perhatikan elok-elok... . anda
boleh perhatikan kelibat seekor
penunggu bewarna kuning akan mangekori
pengguna tersebut. Jin atau toyol
kuning ini akan ikut anda ke mana-
mana: laut, gunung, hutan, dalam
komuter, malahan dalam kereta lalu kat
terowong pun dia ada gak. Tak seram ke
bila sentiasa diekori macam tu? Dah
lah botak, pendek, tembam dan berwarna
kuning cerah, makhluk ni jugak akan
mengajuk-ajuk pergerakan anda! Pada
masa yang sama, mereka akan menari-
nari dan menyanyi lagi "I will follow
Him" dari filem 'Sister Act 1' yang
diubahsuai liriknya. So, hati-hati
dengan pengguna Digi yang dekat dengan
anda, kerana anda
diperhatikan...BEWARE.....

just for fun...


Post a Comment